Maaltijden
- 1: Boerensmulschotel (kriel, geruld gehakt, wokgroente, saus, kaas)
- 2: Rode kool met appeltjes (slavink- kruimige aardappels)
- 3: Worteltjes-doperwtjes (speklapje-kruimige aardappels)
- 4: Kip Kerrie (met rijst)
- 5: Spinazie met eitje (bal gehakt- kruimige aardappels)
- 6: Snijbonen ( runderlapje- kruimige aardappels)
- 7: Stoofpeertjes (hamlapje- kruimige aardappels)
- 8: Witlof (schnitzel/ stroganofsaus- kruimige aardappels)
- 9: prei (kipfilet/wittewijnsaus- puree)
- 10: Lasagna ()
- 11: Sperziebonen (kipcordonbleu- gemarineerde kriel)
- 12: Soepmaaltijd (500mL)
- 12T (Tomatensoep)
- 12G (Groentesoep)
- 12C (Champignonsoep)
- 12K (Kippensoep)
- 12L (Lenteuitjes)
- 12F (Franse Mosterd)
- 12TC (Thaise rode Currysoep)
Soepen
- T : Tomatensoep
- G : Groentesoep
- C : Champignonsoep
- K : Kippensoep
- L : Lenteuitjes
- F : Franse Mosterd
- TC : Thaise rode Currysoep