Maaltijden
- 1: Boerensmulschotel (met kriel, gehakt en kaas)
- 2: Sperziebonen (slavink- kruimige aardappels)
- 3: hachee/rode kool (kruimige aardappels)
- 4: Kip Kerrie (met rijst)
- 5: Bloemkool (braadworst- kruimige aardappels)
- 6: varkenshaasmedaillons in pepersaus (worteltjes- puree)
- 7: zalm in wittewijnsaus (€3,- meerpr) (groentemix- puree)
- 8: prei (kipfilet-champ.saus- kruimige aardappels)
- 9: witlof (runderlapje/rodewijnsaus- kruimige aardappels)
- 10: Asperges, ham/ei Hollandaise saus (meerprijs €4,-) (gem kriel)
- 11: Spinazie met eitje (bal gehakt- kruimige aardappels)
- 11: Spinazie met eitje (bal gehakt- kruimige aardappels): Soepmaaltijd (500mL)
- 12T (Tomatensoep)
- 12G (Groentesoep)
- 12C (Champignonsoep)
- 12K (Kippensoep)
- 12F (Franse Mosterd)
Soepen
- T : Tomatensoep
- G : Groentesoep
- C : Champignonsoep
- K : Kippensoep
- F : Franse Mosterd