Maaltijden
- 1: Hutspot (bal gehakt)
- 2: Doperwtjes (braadworst- gem. kriel)
- 3: Tuinbonen met spek en ui (slavink- kruimige aardappels)
- 4: Nasi (met satésaus)
- 5: Spinazie met eitje (braadworst- kruimige aardappels)
- 6: Witlof ( runderlapje- kruimige aardappels)
- 7: Bloemkool (schnitzel- kruimige aardappels)
- 8: Andijvie (bal gehakt- kruimige aardappels)
- 9: Lasagna ()
- 10: Sperziebonen (boomstammetjes-kruimige aardappels)
- 11: Stoofpeertjes (kipfilet- puree)
- 11: Stoofpeertjes (kipfilet- puree): Soepmaaltijd (500mL)
- 12T (Tomatensoep)
- 12G (Groentesoep)
- 12C (Champignonsoep)
- 12K (Kippensoep)
- 12TC (Thaise rode Currysoep)
- 12E (Erwtensoep)
- 12B (Bruinebonensoep)
Soepen
- T : Tomatensoep
- G : Groentesoep
- C : Champignonsoep
- K : Kippensoep
- TC : Thaise rode Currysoep
- E : Erwtensoep
- B : Bruinebonensoep