Maaltijden
- 1: Bietjes met appel/ui/augurk (slavink- kruimige aardappels)
- 2: Sperziebonen (schnitzel-stroganofsaus- kruimige aardappels)
- 3: Rode kool met appeltjes (bal gehakt- kruimige aardappels)
- 4: Spaghetti (met kaas)
- 5: Witlof (cordon-bleu en gekookte aardappels)
- 6: Broccoli (braadworst- kruimige aardappels)
- 7: Doperwtjes (slavink- kruimige aardappels)
- 8: Worteltjes (hamburger- puree)
- 9: kipragout (met rijst)
- 10: Prei (speklap- kruimige aardappels)
- 11: Stoofpeertjes (runderlapje- puree)
- 11: Stoofpeertjes (runderlapje- puree): Soepmaaltijd (500mL)
- 12T (Tomatensoep)
- 12G (Groentesoep)
- 12C (Champignonsoep)
- 12K (Kippensoep)
- 12F (Franse Mosterd)
Soepen
- T : Tomatensoep
- G : Groentesoep
- C : Champignonsoep
- K : Kippensoep
- F : Franse Mosterd