Heeft u vragen? Bel 0251 22 76 93 of WhatsApp 06 220 555 19
  • Leliestraat 2 t/m 10
  • info@handgraafmaaltijden.nl
Hit enter to search or ESC to close
Handgraaf Maaltijden
  • Over ons
  • Bezorging
  • Catering
  • Prijzen
  • Contact
  • Bestellen

Bestellen

Home Bestellen

Bestellen

1Uw bestelling
2Uw gegevens
3Bezorging
  • Let op: u maakt gebruik van een verouderde browser

    We hebben gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij adviseren om gebruik te maken van de browser Google Chrome.

    Download Google Chrome
  • Let op! U dient uw bestelling uiterlijk dinsdag door te geven voor de week erna.
  • Het is momenteel week 12
  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • Let op: maaltijden voor zaterdag en zondag worden koud bezorgd.

  • Maandag

  • Dinsdag

  • Woensdag

  • Donderdag

  • Vrijdag

  • Zaterdag

  • Zondag

  • Maandag opvolgend

  • Dinsdag opvolgend

  • Machtigen

    Omdat u een nieuwe klant bent, kunt u ons machtigen zodat de factuur automatisch wordt afgeschreven. Vul hier uw rekening nummer in en bevestig de machtiging. Heeft u uw rekening nummer niet bij de hand? U kunt ons altijd later machtigen via deze pagina

Keuzemenu

Week 13

Maaltijden

  • 1: Zomerzuurkoolstamppot (met ananas en braadworst)
  • 2: Bietjes met appeltje/uitje (bal gehakt- kruimige aardappels)
  • 3: Sperziebonen (slavink- kruimige aardappels)
  • 4: Kipsategerecht (met rijst)
  • 5: Rode kool met appeltjes (boomstammetje- kruimige aardappels)
  • 6: Kapucijner met spekjes en gebakken ui (speklap- gemarineerde kriel)
  • 7: Bloemkool (schnitzel met Stroganofsaus- kruimige aardappels)
  • 8: Andijvie (braadworst-kruimige aardappels)
  • 9: Witlof (cordon bleu- kruimige aardappels)
  • 10: Worteltjes (slavink- gemarineerde kriel)
  • 11: Lasagne ()
  • 12: Soepmaaltijd (500mL)
  • 12T (Tomatensoep)
  • 12G (Groentesoep)
  • 12C (Champignonsoep)
  • 12K (Kippensoep)
  • 12L (Lenteuitjes)
  • 12F (Franse Mosterd)
  • 12TC (Thaise rode Currysoep)

Soepen

  • T : Tomatensoep
  • G : Groentesoep
  • C : Champignonsoep
  • K : Kippensoep
  • L : Lenteuitjes
  • F : Franse Mosterd
  • TC : Thaise rode Currysoep

Week 14

Maaltijden

  • 1: Spinaziestamppot (met ei- bal gehakt)
  • 2: Doperwtjes (slavink- kruimige aardappels)
  • 3: Snijbonen (gehaktschnitzel- kr.aardappels)
  • 4: Broccoli (braadworst- gemarineerde kriel)
  • 5: Prei met eitje (bal gehakt- kruimige aardappels)
  • 6: Sperziebonen (boomstam- kruimige aardappels)
  • 7: Witte bonen in tom.saus (runderlapje- kruimige aardappels)
  • 8: Witlof (cordon bleu- kruimige aardappels)
  • 9: Kip in champ.saus met gebakken champignons (groentemix en puree)
  • 10: kip kerrie (met rijst)
  • 11: Spitskool (speklap- kruimige aardappels)
  • 12: Soepmaaltijd (500mL)
  • 12T (Tomatensoep)
  • 12G (Groentesoep)
  • 12C (Champignonsoep)
  • 12K (Kippensoep)
  • 12L (Lenteuitjes)
  • 12F (Franse Mosterd)
  • 12TC (Thaise rode Currysoep)

Soepen

  • T : Tomatensoep
  • G : Groentesoep
  • C : Champignonsoep
  • K : Kippensoep
  • L : Lenteuitjes
  • F : Franse Mosterd
  • TC : Thaise rode Currysoep

Week 15

Maaltijden

  • 1: Maandag 2e paasdag gesloten ()
  • 2: Tuinbonenschotel (met kriel en salami)
  • 3: Rode kool (bal gehakt- kruimige aardappels)
  • 4: Bami (met satésaus)
  • 5: Bloemkool (boerengehaktschnitzel- kruimige aardappels)
  • 6: Witlof (met runderlapje- kruimige aardappels)
  • 7: Sperziebonen (Rollade met champignonsaus- gemarineerde kriel)
  • 8: Stoofperen (slavink- kruimige aardappels)
  • 9: Bietjes met appeltje, uitje (bal gehakt- kruimige aardappels)
  • 10: Worteltjes/doperwtjes (boomstammetje-kruimige aardappels)
  • 11: Spinazie (braadworst- kruimige aardappels)
  • 12: Soepmaaltijd (500mL)
  • 12T (Tomatensoep)
  • 12G (Groentesoep)
  • 12C (Champignonsoep)
  • 12K (Kippensoep)
  • 12L (Lenteuitjes)
  • 12F (Franse Mosterd)
  • 12TC (Thaise rode Currysoep)

Soepen

  • T : Tomatensoep
  • G : Groentesoep
  • C : Champignonsoep
  • K : Kippensoep
  • L : Lenteuitjes
  • F : Franse Mosterd
  • TC : Thaise rode Currysoep

Week 16

Maaltijden

  • 1: Preistamppot (met spekjes en ei- bal gehakt)
  • 2: Kapucijners met spekjes en ui (speklap- kruimige aardappels)
  • 3: Worteltjes-doperwtjes (kipfilet- kruimige aardappels)
  • 4: Spaghetti (met rundergehakt en kaas)
  • 5: Broccoli (boerengehaktschnitzel- kruimige aardappels)
  • 6: Snijbonen (rundvlees- gemarineerde kriel)
  • 7: Spitskool (hamlapje- kruimige aardappels)
  • 8: Frisse salade met hamburger (geb.ui- rodewijnsaus- gemarineerde kriel)
  • 9: Sperziebonen (met cordon bleu- kruimige aardappels)
  • 10: Witlof (slavink- kruimige aardappels)
  • 11: Andijvie (bal gehakt- kruimige aardappels)
  • 12: Soepmaaltijd (500mL)
  • 12T (Tomatensoep)
  • 12G (Groentesoep)
  • 12C (Champignonsoep)
  • 12K (Kippensoep)
  • 12L (Lenteuitjes)
  • 12F (Franse Mosterd)
  • 12TC (Thaise rode Currysoep)

Soepen

  • T : Tomatensoep
  • G : Groentesoep
  • C : Champignonsoep
  • K : Kippensoep
  • L : Lenteuitjes
  • F : Franse Mosterd
  • TC : Thaise rode Currysoep

Week 17

Maaltijden

  • 1: Spinaziestamppot (met ei- bal gehakt)
  • 2: Rode kool (braadworst- kruimige aardappels)
  • 3: Sperziebonen (kippenboutje- gemarineerde kriel)
  • 4: Nasi (met satesaus)
  • 5: Prei (speklap-kruimige aardappels)
  • 6: Tuinbonen met spekjes en ui (slavink- kruimige aardappels)
  • 7: Bloemkool (Rollade met champignonsaus- kruimige aardappels)
  • 8: Hachee *grootmoeders recept* (kruimige aardappels)
  • 9: Lasagna ()
  • 10: Witlof (schnitzel met stroganofsaus- kruimige aardappels)
  • 11: Bietjes/appeltje/uitje (bal gehakt- kruimige aardappels)
  • 12: Soepmaaltijd (500mL)
  • 12T (Tomatensoep)
  • 12G (Groentesoep)
  • 12C (Champignonsoep)
  • 12K (Kippensoep)
  • 12L (Lenteuitjes)
  • 12F (Franse Mosterd)
  • 12TC (Thaise rode Currysoep)

Soepen

  • T : Tomatensoep
  • G : Groentesoep
  • C : Champignonsoep
  • K : Kippensoep
  • L : Lenteuitjes
  • F : Franse Mosterd
  • TC : Thaise rode Currysoep

Week 18

Maaltijden

  • 1: Rodekoolstamppot (bal gehakt)
  • 2: Doperwtjes (braadworst- puree)
  • 3: Broccoli (boomstam- kruimige aardappels)
  • 4: Goulash-runder (met rijst)
  • 5: Sperziebonen (braadworst- kruimige aardappels)
  • 6: Spinazie met eitje (runderlapje- kruimige aardappels)
  • 7: Stoofpeertjes (Rollade- kruimige aardapples)
  • 8: Andijvie (bal gehakt- kruimige aardappels)
  • 9: Aardappelgroente gratin ((vegetarisch))
  • 10: Witte bonen in tomatensaus (slavink- kruimige aardappels)
  • 11: Witlof (kipfilet - gemarineerde kriel)
  • 12: Soepmaaltijd (500mL)
  • 12T (Tomatensoep)
  • 12G (Groentesoep)
  • 12C (Champignonsoep)
  • 12K (Kippensoep)
  • 12L (Lenteuitjes)
  • 12F (Franse Mosterd)
  • 12TC (Thaise rode Currysoep)

Soepen

  • T : Tomatensoep
  • G : Groentesoep
  • C : Champignonsoep
  • K : Kippensoep
  • L : Lenteuitjes
  • F : Franse Mosterd
  • TC : Thaise rode Currysoep

Menu afdrukken?

Geeft u uw bestelling liever op papier door? Download hieronder uw gewenste menu.

Over ons

Voor wie niet in staat is, of geen zin heeft om zelf te koken, bezorgen wij van maandag t/m vrijdag warme en koude maaltijden. Sinds 1 februari 2013 werken wij samen met Service Paspoort en Zorgbalans.

Bezorgen

Wij bezorgen in Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Uitgeest, Akersloot, Wijk aan Zee, Velsen-Noord,  IJmuiden, Velserbroek, Santpoort-Noord en Driehuis.

Bedrijven

Overwerk, een vergadering of meeting in de avond? Handgraaf Maaltijden bezorgt u heerlijke maaltijden op bestelling.

Contactgegevens

Leliestraat 2 t/m 10
1943 LK Beverwijk

Tel. 0251 22 76 93
E-mail. info@handgraafmaaltijden.nl
Whatsapp. 0622055519

© 2023 Handgraaf Maaltijden. Alle rechten voorbehouden

  • Privacyverklaring
  • Website door Webreact
Heeft u vragen? Bel 0251 22 76 93 of WhatsApp 06 220 555 19
  • Over ons
  • Bezorging
  • Catering
  • Prijzen
  • Contact
  • Bestellen
  • Leliestraat 2 t/m 10
  • info@handgraafmaaltijden.nl