Maaltijden
- 1: Zomerzuurkoolstamppot (met ananas en braadworst)
- 2: Bietjes met appeltje/uitje (bal gehakt- kruimige aardappels)
- 3: Sperziebonen (slavink- kruimige aardappels)
- 4: Kipsategerecht (met rijst)
- 5: Rode kool met appeltjes (boomstammetje- kruimige aardappels)
- 6: Kapucijner met spekjes en gebakken ui (speklap- gemarineerde kriel)
- 7: Bloemkool (schnitzel met Stroganofsaus- kruimige aardappels)
- 8: Andijvie (braadworst-kruimige aardappels)
- 9: Witlof (cordon bleu- kruimige aardappels)
- 10: Worteltjes (slavink- gemarineerde kriel)
- 11: Lasagne ()
- 12: Soepmaaltijd (500mL)
- 12T (Tomatensoep)
- 12G (Groentesoep)
- 12C (Champignonsoep)
- 12K (Kippensoep)
- 12L (Lenteuitjes)
- 12F (Franse Mosterd)
- 12TC (Thaise rode Currysoep)
Soepen
- T : Tomatensoep
- G : Groentesoep
- C : Champignonsoep
- K : Kippensoep
- L : Lenteuitjes
- F : Franse Mosterd
- TC : Thaise rode Currysoep