Maaltijden
- 1: Bruine bonen met spek en ui (speklap- pu)
- 2: Snijboontjes (kipfilet- kruimige aardappels)
- 3: Spitskool (kip cordonbleu- gemarineerde kriel)
- 4: Bami (met satésaus)
- 5: Bloemkool met Hollandaise saus (schnitzel - kruimige aardappels)
- 6: Witte bonen in tomatensaus (hamlap- kruimige aardappels)
- 7: Witlof (runderlapje- kruimige aardappels)
- 8: Sperziebonen (slavink- kruimige aardappels)
- 9: Andijvie (bal gehakt- kruimige aardappels)
- 10: Stoofpeeertjes (runderlapje- kruimige aardappels)
- 11: Rode kool met appeltjes (hamburger- puree)
- 11: Rode kool met appeltjes (hamburger- puree): Soepmaaltijd (500mL)
- 12T (Tomatensoep)
- 12G (Groentesoep)
- 12C (Champignonsoep)
- 12K (Kippensoep)
- 12F (Franse Mosterd)
Soepen
- T : Tomatensoep
- G : Groentesoep
- C : Champignonsoep
- K : Kippensoep
- F : Franse Mosterd