Heeft u vragen? Bel 0251 22 76 93 of WhatsApp 06 220 555 19
  • Leliestraat 2 t/m 10
  • info@handgraafmaaltijden.nl
Hit enter to search or ESC to close
Handgraaf Maaltijden
  • Over ons
  • Bezorging
  • Catering
  • Prijzen
  • Contact
  • Bestellen

Bestellen

Home Bestellen

Bestellen

1Uw bestelling
2Uw gegevens
3Bezorging
  • Let op: u maakt gebruik van een verouderde browser

    We hebben gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij adviseren om gebruik te maken van de browser Google Chrome.

    Download Google Chrome
  • Let op! U dient uw bestelling uiterlijk dinsdag door te geven voor de week erna.
  • Het is momenteel week 21
  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • Let op: maaltijden voor zaterdag en zondag worden koud bezorgd.

  • Maandag

  • Dinsdag

  • Woensdag

  • Donderdag

  • Vrijdag

  • Zaterdag

  • Zondag

  • Maandag opvolgend

  • Dinsdag opvolgend

  • Machtigen

    Omdat u een nieuwe klant bent, kunt u ons machtigen zodat de factuur automatisch wordt afgeschreven. Vul hier uw rekening nummer in en bevestig de machtiging. Heeft u uw rekening nummer niet bij de hand? U kunt ons altijd later machtigen via deze pagina

Keuzemenu

Week 21

Maaltijden

  • 1: Spinaziestamppot (met ei- bal gehakt)
  • 2: Rode kool (braadworst- kruimige aardappels)
  • 3: Spitskool (boomstam- kruimige aardappels)
  • 4: Benjie's Pastaschotel (met stukjes kip en kaas)
  • 5: Bloemkool met Hollandaise saus (hamlapje- kruimige aardappels)
  • 6: Snijbonen ( runderlapje- kruimige aardappels)
  • 7: Stoofpeertjes (Rollade- kruimige aardappels)
  • 8: Asperges met ham, ei , Hollandaise saus (€12,50) (gemarineerde kriel en stoofpeertjes)
  • 9: Bietjes met appeltje, uitje (kippenboutje- puree)
  • 10: Worteltjes (met speklap -gemarineerde kriel)
  • 11: Witlof (cordon bleu- kruimige aardappels)
  • 12: Soepmaaltijd (500mL)
  • 12T (Tomatensoep)
  • 12G (Groentesoep)
  • 12C (Champignonsoep)
  • 12K (Kippensoep)
  • 12L (Lenteuitjes)
  • 12F (Franse Mosterd)
  • 12TC (Thaise rode Currysoep)

Soepen

  • T : Tomatensoep
  • G : Groentesoep
  • C : Champignonsoep
  • K : Kippensoep
  • L : Lenteuitjes
  • F : Franse Mosterd
  • TC : Thaise rode Currysoep

Week 22

Maaltijden

  • 1: Zomerzuurkoolstamppot (met ananas en braadworst)
  • 2: Worteltjes/doperwtjes (bal gehakt- kruimige aardappels)
  • 3: Sperziebonen (slavink- kruimige aardappels)
  • 4: Kip Kerrie (met rijst)
  • 5: Rode kool (braadworst- kruimige aardappels)
  • 6: Andijvie (hamlapje- kruimige aardappels)
  • 7: Witlof (schnitzel met Stroganofsaus- kruimige aardappels)
  • 8: Asperges met ham, ei , Hollandaise saus (€12,50) (met puree en stoofpeertjes)
  • 9: Kipragout (met rijst)
  • 10: Broccoli (speklap- puree)
  • 11: Spinazie met eitje (runderlapje-kruimige aardappels)
  • 12: Soepmaaltijd (500mL)
  • 12T (Tomatensoep)
  • 12G (Groentesoep)
  • 12C (Champignonsoep)
  • 12K (Kippensoep)
  • 12L (Lenteuitjes)
  • 12F (Franse Mosterd)
  • 12TC (Thaise rode Currysoep)

Soepen

  • T : Tomatensoep
  • G : Groentesoep
  • C : Champignonsoep
  • K : Kippensoep
  • L : Lenteuitjes
  • F : Franse Mosterd
  • TC : Thaise rode Currysoep

Week 23

Maaltijden

  • 1: Rodekoolstamppot (bal gehakt)
  • 2: Tuinboontjes met spek en ui (speklapje- kruimige aardappels)
  • 3: Bloemkool (slavink- kruimige aardappels)
  • 4: Macaroni (met rundergehakt en kaas)
  • 5: Worteltjes/doperwtjes (boomstammetje- kruimige aardappels)
  • 6: Spinazie met eitje (runderlapje- kruimige aardappels)
  • 7: Spitskool (braadworst-kruimige aardappels)
  • 8: Witlof (kipfilet- kruimige aardappels)
  • 9: Stoofpeertjes (cordon bleu- kruimige aardappels)
  • 10: Sperziebonen (schnitzel met stroganofsaus- gemarineerde kriel)
  • 11: Prei (kipfilet- puree)
  • 12: Soepmaaltijd (500mL)
  • 12T (Tomatensoep)
  • 12G (Groentesoep)
  • 12C (Champignonsoep)
  • 12K (Kippensoep)
  • 12L (Lenteuitjes)
  • 12F (Franse Mosterd)
  • 12TC (Thaise rode Currysoep)

Soepen

  • T : Tomatensoep
  • G : Groentesoep
  • C : Champignonsoep
  • K : Kippensoep
  • L : Lenteuitjes
  • F : Franse Mosterd
  • TC : Thaise rode Currysoep

Week 24

Maaltijden

  • 1: Boerensmulschotel ()
  • 2: Bietjes met appeltje/uitje (bal gehakt- kruimige aardappels)
  • 3: Rode kool (hamburger- kruimige aardappels)
  • 4: Nasi (met satesaus)
  • 5: Broccoli (boomstammetje- kruimige aardappels)
  • 6: Snijbonen (hamlap- puree)
  • 7: Witlof (Rollade met champignonsaus- kruimige aardappels)
  • 8: Frisse salade met hamburger (geb.ui- rodewijnsaus- gemarineerde kriel)
  • 9: Sperziebonen (met cordon bleu- kruimige aardappels)
  • 10: Worteltjes/doperwtjes (bal gehakt- kruimige aardappels)
  • 11: Andijvie (braadworst- kruimige aardappels)
  • 12: Soepmaaltijd (500mL)
  • 12T (Tomatensoep)
  • 12G (Groentesoep)
  • 12C (Champignonsoep)
  • 12K (Kippensoep)
  • 12L (Lenteuitjes)
  • 12F (Franse Mosterd)
  • 12TC (Thaise rode Currysoep)

Soepen

  • T : Tomatensoep
  • G : Groentesoep
  • C : Champignonsoep
  • K : Kippensoep
  • L : Lenteuitjes
  • F : Franse Mosterd
  • TC : Thaise rode Currysoep

Week 25

Maaltijden

  • 1: Spinaziestamppot (met ei- bal gehakt)
  • 2: Doperwtjes (kipfilet- gemarineerde kriel)
  • 3: Spitskool (slavink- kruimige aardappels)
  • 4: Goulash-runder (met rijst)
  • 5: Bloemkool met Hollandaise saus (schnitzel met stroganofsaus- kruimige aardappels)
  • 6: Spinazie met eitje (hamlap- kruimige aardappels)
  • 7: Sperziebonen (Rollade- puree)
  • 8: Witlof (cordon bleu- kruimige aardappels)
  • 9: Asperges met ham en ei € 12,50 (Hollandaisesaus- gemarineerde kriel)
  • 10: Lasagna ()
  • 11: Stoofpeertjes (Kippenbout- kruimimge aardappels)
  • 12: Soepmaaltijd (500mL)
  • 12T (Tomatensoep)
  • 12G (Groentesoep)
  • 12C (Champignonsoep)
  • 12K (Kippensoep)
  • 12L (Lenteuitjes)
  • 12F (Franse Mosterd)
  • 12TC (Thaise rode Currysoep)

Soepen

  • T : Tomatensoep
  • G : Groentesoep
  • C : Champignonsoep
  • K : Kippensoep
  • L : Lenteuitjes
  • F : Franse Mosterd
  • TC : Thaise rode Currysoep

Week 26

Maaltijden

  • 1: Preistamppot (met spekjes en ei- bal gehakt)
  • 2: Rode kool (braadworst- kruimige aardappels)
  • 3: hachee/rode kool (kruimige aardappels)
  • 4: Kip Kerrie (met rijst)
  • 5: Sperziebonen (kipfilet- kruimige aardappels)
  • 6: Kapucijner met spekjes en gebakken ui (slavink- kruimige aardappels)
  • 7: Spinazie (schnitzel met Stroganofsaus- kruimige aardappels)
  • 8: Lof ham/kaas (€ 1,50 meerprijs) (cordon bleu- cordon-bleu)
  • 9: Bietjes met appeltje, uitje (zalm - puree)
  • 10: Worteltjes/doperwtjes (Kippenboutje- gemarineerde kriel)
  • 11: Sperziebonen (hamlapje-kruimige aardappels)
  • 12: Soepmaaltijd (500mL)
  • 12T (Tomatensoep)
  • 12G (Groentesoep)
  • 12C (Champignonsoep)
  • 12K (Kippensoep)
  • 12L (Lenteuitjes)
  • 12F (Franse Mosterd)
  • 12TC (Thaise rode Currysoep)

Soepen

  • T : Tomatensoep
  • G : Groentesoep
  • C : Champignonsoep
  • K : Kippensoep
  • L : Lenteuitjes
  • F : Franse Mosterd
  • TC : Thaise rode Currysoep

Menu afdrukken?

Geeft u uw bestelling liever op papier door? Download hieronder uw gewenste menu.

Over ons

Voor wie niet in staat is, of geen zin heeft om zelf te koken, bezorgen wij van maandag t/m vrijdag warme en koude maaltijden. Sinds 1 februari 2013 werken wij samen met Service Paspoort en Zorgbalans.

Bezorgen

Wij bezorgen in Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Uitgeest, Akersloot, Wijk aan Zee, Velsen-Noord,  IJmuiden, Velserbroek, Santpoort-Noord en Driehuis.

Bedrijven

Overwerk, een vergadering of meeting in de avond? Handgraaf Maaltijden bezorgt u heerlijke maaltijden op bestelling.

Contactgegevens

Leliestraat 2 t/m 10
1943 LK Beverwijk

Tel. 0251 22 76 93
E-mail. info@handgraafmaaltijden.nl
Whatsapp. 0622055519

© 2022 Handgraaf Maaltijden. Alle rechten voorbehouden

  • Privacyverklaring
  • Website door Webreact
Heeft u vragen? Bel 0251 22 76 93 of WhatsApp 06 220 555 19
  • Over ons
  • Bezorging
  • Catering
  • Prijzen
  • Contact
  • Bestellen
  • Leliestraat 2 t/m 10
  • info@handgraafmaaltijden.nl