Maaltijden
- 1: Babi pangang (met bami)
- 2: Rode kool (slavink- kruimige aardappels)
- 3: Broccoli met Hollandaisesaus (bal gehakt- kruimige aardappels)
- 4: Goulash-runder (met rijst)
- 5: Worteltjes/doperwtjes (speklap-gemarineerde kriel)
- 6: Kapucijner met spekjes en gebakken ui (hamlapje- kruimige aardappels)
- 7: Witlof (schnitzel - kruimige aardappels)
- 8: Sperziebonen (braadworst-kruimige aardappels)
- 9: Andijvie (boomstam- kruimige aardappels)
- 10: Stoofpeertjes (cordon bleu- puree)
- 11: Bietjes met appel/ui/augurk (bal gehakt- kruimige aardappels)
- 11: Bietjes met appel/ui/augurk (bal gehakt- kruimige aardappels): Soepmaaltijd (500mL)
- 12T (Tomatensoep)
- 12G (Groentesoep)
- 12C (Champignonsoep)
- 12K (Kippensoep)
- 12F (Franse Mosterd)
Soepen
- T : Tomatensoep
- G : Groentesoep
- C : Champignonsoep
- K : Kippensoep
- F : Franse Mosterd